Let op! Geld lenen kost geld

Het coronavirus: de gevolgen voor uw lening bij Freo

Het coronavirus (COVID-19) raakt iedereen: allereerst de zieken, die wij veel sterkte wensen. Ook onze hardwerkende zorgverleners. Wij begrijpen dat de gevolgen van het virus van invloed kunnen zijn op uw financiële situatie. En dus op de betaling van uw lening. Wij denken graag met u mee over een oplossing.

Freo: wat doen wij voor onze klanten in deze coronatijd?

Het coronavirus kan invloed hebben op uw persoonlijke en financiële situatie. Daarom denken wij graag mee met onze klanten die hun lening (tijdelijk) niet kunnen betalen. Bijvoorbeeld door een betalingsregeling af te spreken. Speciaal voor onze klanten die door de gevolgen van het virus hun lening tijdelijk niet kunnen betalen.

Verwacht u moeite met het betalen van uw lening?

Dit is een onzekere tijd. Het is mogelijk dat u geen inkomsten ontvangt door het wegvallen van werk. Denkt u dat u (tijdelijk) moeite krijgt met het terugbetalen van uw lening bij Freo? Vraag dan online een betalingsregeling aan.

Wat de meeste mensen willen weten...

  • Als u een lening heeft bij Freo, hebben we er vertrouwen in dat de lening past bij uw financiële situatie. Verstandig lenen, dat vinden wij belangrijk. Het coronavirus kan invloed hebben op uw persoonlijke en financiële situatie. Wij denken graag mee met klanten die hun lening (tijdelijk) niet kunnen betalen door de gevolgen van het coronavirus. 

  • Onze betalingsregeling is een regeling passend bij uw persoonlijke situatie. Wij gaan met u in gesprek over uw situatie. Samen met u gaan wij op zoek naar een goede oplossing. Hoe eerder wij met u mee kunnen denken, hoe beter. Verwacht u betalingsproblemen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

  • Verwacht u betalingsproblemen? Log in op Mijn Freo en vraag online een betalingsregeling aan.

  • Ja, dit is nog steeds mogelijk. Benieuwd of een lening van Freo bij u past? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

"Over de hele linie gezien is Rabobankdochter Freo een aantrekkelijke keus"

Consumentenbond
Lees meer

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp Live chat

Morgen van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit