Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Freo handbaldames naar kwartfinales

Lenen bij Freo is volledig en helder: wij vergelijken geen appels met peren

Het vrouwenhandbalteam boekt succes na succes in Tokio. Recent wonnen ze hun laatste poulewedstrijd van Montenegro met 30-29. De ploeg van de Franse coach Mayonnadeis daardoor op de tweede plaats geëindigd in de poule, net achter Noorwegen. Op naar de kwartfinales!

De Spelen verlopen tot nu toe prima voor de TeamNL Handbaldames. Ze begonnen met een 32-21-overwinning op Japan, waarna ook Zuid-Korea (43-36) en Angola (37-28) met ruime cijfers werden verslagen. Woensdag 4 augustus volgt de kwartfinale tegen Frankrijk. Een speciaal duel vanwege de afkomst van coach Mayonnade. Volgens rechtsback Debbie Bont, tevens speelster van de Franse club Metz, zou de coach toch wel het een en ander moeten weten over het spel van hun tegenstander. ‘Ik ben benieuwd naar de tactiekbesprekingen,’ lacht ze na de wedstrijd tegen Montenegro.

Nederland-Frankrijk

Bont verwacht woensdag geen makkelijke wedstrijd tegen de handbalgrootmacht: ‘Frankrijk is een sterke tegenstander, ze spelen snel en fysiek en hebben goeie keepsters. Ze hebben twee keer ongelukkig verloren in de poule, dus het wordt gewoon een lastige wedstrijd.’ Coach Mayonnade wil niet op de zaken vooruit lopen. ‘Het is leuk om 'mijn' land nu te treffen, maar ook niet meer dan dat. Iedereen zegt dat dit de belangrijkste wedstrijd van de Spelen wordt. Ik begrijp dat wel. Als we deze winnen, dan gaan we om de medailles spelen.’

Kwartfinale op woensdag

De kwartfinalewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk begint woensdag om 13.45 uur Nederlandse tijd. Bij Freo zitten we aan de buis gekluisterd. U ook?

Ron van Vliet

Door Ron van Vliet

04 augustus 2021 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Klanttevredenheidscore Freo onverminderd hoog
05 augustus 2021

Klanttevredenheidscore Freo onverminderd hoog

Alweer voor de 6e keer vroegen wij aan onze klanten “Hoe waarschijnlijk is het dat u Freo zou aanbevelen bij een vriend, familielid of collega?”. Bijna 2.700 van onze klanten beantwoordden deze vraag. En op de score mogen we opnieuw trots zijn!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 juli 2021

Handbaldames maken zich samen met Freo op voor het Drielandentoernooi

Aankomend weekend maakt het Nederlands handbaldamesteam zich op voor hun laatste toernooi in aanloop naar de Spelen. Tijdens het Drielandentoernooi van 2 t/m 4 juli in de Maaspoort (Den Bosch) treffen Nederland, Rusland en Zweden elkaar. Als sponsor is Freo van de partij met een leuke actie: probeer zo vaak mogelijk te scoren tegen de handbaldames en maak kans op een gesigneerde handbal!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
14 april 2021

TeamNL Handbaldames van start op oefentoernooi Olympische Spelen

Op 14 april begint voor de Nederlandse handbaldames het drielandentoernooi in Kroatië. In totaal speelt het team twee wedstrijden tegen het thuisland en Brazilië. Voor vertrek was het nog even spannend voor onze ‘Freo’ handbaldames: maar liefst zeven speelsters moesten in quarantaine na clubwedstrijden in Duitsland.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit