Let op! Geld lenen kost geld

Ook als zelfstandig ondernemer een lening aanvragen bij Freo

Door Rick Bos op 10 december 2016

U heeft al jaren een succesvol bedrijf, maar toch lukt het niet om een lening af te sluiten. Dat zien we bij Freo graag anders. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om een Persoonlijke Lening aan te vragen als zelfstandig ondernemer.

Als zelfstandig ondernemer of zzp’er kan uw inkomen net zo stabiel zijn als dat van iemand in loondienst. Maar toch kan het afsluiten van een lening lastig zijn. Daar brengen we bij Freo graag verandering in. Vanaf nu kunt u daarom ook als zelfstandig ondernemer een lening aanvragen bij Freo. 

Voorwaarden voor het aanvragen van een lening

  • U bent minimaal 25 jaar of ouder
  • U bent in het bezit van een koopwoning
  • Uw bedrijf bestaat minimaal 3 jaar
  • Uw bedrijf is een eenmanszaak, VOF of maatschap
  • Uw bedrijf is géén BV, NV of stichting

Naast deze voorwaarden kijken wij onder andere ook naar uw IB-aangiften van de afgelopen drie jaar. De resultaten hiervan gebruiken wij voor de berekening van een gemiddeld inkomen. Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? Dan kunt u een lening aanvragen bij Freo. Na uw aanvraag nemen wij persoonlijk contact met u op.
Vraag hier uw offerte aan

Persoonlijke Lening

Als u geld leent als zelfstandig ondernemer kunt u alleen een Persoonlijke Lening met een consumptief doel afsluiten. Voor een auto of studie bijvoorbeeld. Of bijvoorbeeld een lening om de verbouwing van uw kantoor aan huis te financieren. 

Waarom alleen een Persoonlijke Lening? Omdat u een vast maandbedrag betaalt met een vaste rente. Ook de looptijd staat vast. U weet zo van tevoren precies wat u betaalt voor uw lening. En ook wanneer uw lening afgelost moet zijn. Zo houdt u zicht op uw financiële situatie en komt u niet voor verrassingen te staan. Dit vinden wij belangrijk. Dan weet u precies wat u leent.


Overige weblogs van Rick

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met Freo te whatsappen. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.